IMG Clinivet - Imagen - texto

Clínica Veterinària Clinivet

Clinivet és una clínica veterinària situada al cor de Sant Andreu, formada per un equip de veterinaris, auxiliars i una àmplia xarxa d’especialistes i col·laboradors en contínua formació i aprenentatge que formen una gran família.

Els seus 30 anys d’experiència garanteixen la màxima professionalitat i el seu objectiu no és altre que oferir-te un servei veterinari complet, pròxim i de qualitat per aconseguir la millor salut de la teva mascota a tots els nivells.

Els nostres Serveis

Oferim consultes amb una aproximació global al pacient i una visió integradora del seu estat físic i comportamental, així com especialitats en diferents àmbits de la medicina i la cirurgia veterinària.

Medicina interna

Diagnòstic i tractament no quirúrgic de les malalties que afecten els òrgans interns.

Dermatologia

Diagnòstic i tractament de trastorns de la pell, les orelles, el cabell, les ungles, els cascos i la boca dels animals.

Etologia clínica

Prevenció, diagnòstic i tractament de problemes de comportament dels animals.

Anestesia

Administració d’agents sedants i analgèsics per disminuir l’estrès de l’animal, facilitar el seu maneig, intervenir-lo…

Cirurgia general i de teixits tous

Tractaments quirúrgics per a òrgans interns, pell i musculatura entre altres.

Cirurgia endoscòpica i de mínima invasió

Alternativa a la cirurgia tradicional per cirurgia oberta, menys dolorosa i efectiva.

Hospitalització de dia

Serveis destinats a l’internament de pacients per al seu diagnòstic, la seva recuperació o tractament.

Diagnòstic laboratorial / anàlisis clíniques

Diagnòstic i recerca de les malalties dels animals.

Diagnòstic per imatge

Radiologia, ecografia i endoscòpia són les tecnologies utilitzades per a observar l’interior del cos dels animals.

 

Cardiologia

Diagnòstic, tractament i prevenció de les alteracions cardiovasculars que poden afectar la teva mascota.

Oftalmologia i cirurgia oftalmològica

Diagnòstic, tractament i cirurgia de les afeccions oculars.

Traumatologia i cirurgia traumatològica

Tractaments i cirurgies per a solucionar les patologies de l’aparell locomotor.

Medicina d’animals exòtics

Especialitat que tracta els rèptils, ocells i petits mamífers: conills, fures i rosegadors. També porcs i cabres.

IMG Clinivet - Imagen - texto

La nostra Missió

La nostra missió principal no és una altra que millorar el vincle humà-animal per enfortir i engrandir el triangle que formem els veterinaris/auxiliars, els nostres animals i els propietaris/cuidadors.

Posem la màxima atenció en escoltar-te per detectar què és el que et preocupa de la teva mascota. Després ens aproximem amb una visió global i integradora sabent que no es pot separar el seu comportament, el seu estat físic i les seves emocions, perquè estan tan interrelacionats que són la mateixa cosa. Aquesta és la nostra major fortalesa, l’abordatge holístic i multidisciplinari del pacient.

Quan és necessari un especialista, comptem amb els millors en cada camp i quan fa falta tecnologia, comptem amb la més avançada, però primer, sempre, preguntar, escoltar i explorar.

Per això posem sempre el focus, sigui quin sigui el motiu de consulta, tant en la part comportamental i afectiva (necessitats ambientals i socials necessàries per al benestar dels nostres animals) com en la part física del pacient. Des de sempre, les nostra consultes pediàtriques no es redueixen només a vacunar i desparasitar cadells i gatets, sinó que posem molt èmfasi en el desenvolupament comportamental i la socialització i acompanyem i aconsellem els cuidadors en tot el procés de creixement i desenvolupament perquè arribin a ser gossos i gats adults sans i plenament feliços.

Les instal·lacions

Disposem d’equips d’última generació i de la tecnologia més avançada en unes instal·lacions totalment preparades per realitzar tot tipus de diagnòstics, intervencions i tractaments.

L'equip

Clinivet està formada per un equip de veterinaris, auxiliars i una àmplia xarxa d’especialistes i col·laboradors en contínua formació i aprenentatge que formen una gran família.

Ignacio Moral Aspas

Veterinari amb més de 25 anys de trajectòria i especial interès en la medicina interna, la dermatologia, l’etologia clínica i les relacions i el vincle entre animals i persones. Fundador i propietari de Clinivet. Les seves aficions són tocar la bateria, llegir i escoltar música i cuinar per a la seva família i amics.

Carla Mena Olivella

Biòloga i veterinària en contínua formació en l’àmbit de la medicina i la cirurgia general veterinària. Ha fet una residència d’un any a l’Hospital Veterinari de la Universitat Complutense de Madrid. En les seves estones lliures gaudeix amb la música, la lectura, cuinant i fent surf.

Mireia Bisschop i Comas

Auxiliar Tècnica Veterinària amb més de 12 anys d’experiència. S’encarrega de la recepció i atenció telefònica als nostres clients i fa costat als veterinaris en la consulta, el laboratori, el quiròfan i l’hospitalització. Reparteix amb passió el seu temps lliure entre els amics i la família, els seus gossos i l’U.E Sant Andreu.

Neda Sanandaji Toribio

Amb formació i experiència prèvia en cinema i fotografia, fa 3 anys Neda decideix donar un gir a la seva vida professional i dedicar-se a una altra de les seves grans passions: la cura dels animals. Es forma com a auxiliar de clínica veterinària i en Clinivet fa tasques de recepció, suport al veterinari en consultes i quiròfan i a l’entorn de la comunicació i xarxes socials.

Col·laboradors

Els altres | Veure'n més

Especialistes en medicina i cirurgia de petits mamífers, ocells i rèptils.

SIC Veterinaria | Veure'n més

Servei Integral de Cardiologia veterinària.

Delvet Ultrasound | Veure'n més

Especialistes en diagnòstic ecogràfic.

Victor Trilla Muntanyola

Especialista en medicina i cirurgia ortopèdica i traumatològica.

Endolap Veterinaria | Veure'n més

Especialistes en cirurgia de mínima invasió abdominal i toràcica i en endoscòpia.

Servicio Oftalmología Veterinaria itinerante

Especialistes en medicina i cirurgia oftalmològica.

Hospitales veterinarios 24h

Hospitals d'urgències 24h que et recomanem:

Hospital Veterinari Molins
Veure'n més

Hospital Veterinari Glòries
Veure'n més

Hospital Veterinari Balmes
Veure'n més

Experiència veterinària

Fa 30 anys que ens dediquem a la veterinària amb excel·lència en contínua formació i aprenentatge, dedicant la nostra vida a la salut i el benestar dels animals amb la il·lusió del primer dia.

+50.000

consultes

+10.000

anestèsies i cirurgies

+15.000

gossos

+6000

gats

+150

fures, conills, iguanes, tortugues, lloros, porcs...

Opinions de clients

La vostra opinió és important i ens ajuda a millorar.

Clínica Veterinària Clinivet
4.9
Based on 167 reviews
powered by Google
Anna CompesAnna Compes
20:23 25 Sep 23
Es el centro veterinario familiar hace muchos años. Nosotros desde hace más de 15 años y hemos llegado a tener 4 gatos. Siempre les hemos traído y hemos recibido el mejor trato posible, por parte de todos, Ignacio y Mireia, cercanos y con un trato especial en todo momento.¡Buscando el mejor tratamiento, y haciendo posible la recuperación, y hasta el momento del final siempre allí con delicadeza, sensibilidad y proximidad!¡Mil gracias siempre!
Aida Lara TomasAida Lara Tomas
09:06 26 Jul 23
Llamamos por una urgencia y nos atendieron muy rápidamente.La atención muy cercana, muy cariñosa con la mascota y agradable! Además comunicativa, constantemente van explicando que miran o si hay que realizar alguna prueba con qué fundamento la hacen y objetivo.La exploración fue muy completa!Sin duda repetiría!
Nelsanper 24Nelsanper 24
21:31 07 Jun 23
Trato familiar y cercano
Vianney LaraVianney Lara
09:46 05 Jun 23
De los mejores veterinarios, desde la recepcionista hasta el veterinario en sí, son un equipo fantástico y siempre ayudan, gracias por todo!!! 🐶😻🩵
Toni i NúriaToni i Núria
10:23 26 May 23
Magnificos profesionales llevamos a mi gatito de urgencias y el trato fué exquisito . No encantó
Silvia BañascoSilvia Bañasco
06:26 02 Feb 23
Destacar la gran calidad humana que tienen, nos han tratado fenomenal desde el primer día.Solo tengo palabras de agradecimiento hacia ellos, hace poco perdimos a nuestro perrito Stich ynos trataron de maravilla tanto a el como a nosotros.Solo decir que si algún día vuelvo a tener la suerte de tener una mascota, sin duda la traeré aquí .Muchas gracias por todo!!!
Lucia MarpiLucia Marpi
12:53 27 Dec 22
Súper profesionales y amables. Mi perro tiene un caso complicado de otitis que no conseguían curarle en otros sitios y desde que acudimos a Clinivet está mucho mejor!Estamos muy contentas y Leo también! Gracias por todo, os recomendaré siempre que pueda. ❤️
AnnacastellanogalesAnnacastellanogales
08:13 21 Jul 22
Llevo 10 años llevando a mi gato Otto. El equipo es profesional, honesto y humano. Siempre nos hemos sentido muy bien tratados y atendidos y les estamos muy agradecidos por cuidar tan bien de nuestros mejores amigos :-)
Anna CompesAnna Compes
20:23 25 Sep 23
Es el centre veterinari familiar de fa molts anys. Nosaltres des de fa més de 15anys, i hem arribat a tenir 4 gats. Sempre els hem portat i hem rebut el millor tracte possible, per part de tot@s, l'Ignacio i la Mireia, propers i amb un tracte especial en tot moment.Buscant el millor tractament, i fent possible la recuperació, i fins el moment del final sempre allà amb delicadesa, sensibilitat i proximitat!Mil gràcies sempre!
Aida Lara TomasAida Lara Tomas
09:06 26 Jul 23
Vam trucar per una urgència i ens van atendre molt ràpidament.Latenció molt propera, molt afectuosa amb la mascota i agradable! A més comunicativa, constantment van explicant que miren o si cal fer alguna prova amb quin fonament la fan i objectiu.L'exploració va ser molt completa!Sens dubte repetiria!
Nelsanper 24Nelsanper 24
21:31 07 Jun 23
Tracte familiar i proper
Vianney LaraVianney Lara
09:46 05 Jun 23
Dels millors veterinaris, des de la recepcionista fins el veterinari en sí, són un equip fantàstic i sempre ajuden, gràcies per tot!!!🐶😻🩵
Toni i NúriaToni i Núria
10:23 26 May 23
Magnífics professionals vam portar el meu gatet d'urgències i el tracte va ser exquisit. No va encantar
Pau Plana CervellóPau Plana Cervelló
15:35 21 May 23
Portem anys portant els nostres gats a Clinivet, i fins i tot ara que vivim lluny seguim fent-ho.Una meravella de profesionals.
Monica PayesMonica Payes
18:09 23 Feb 23
Atenció immillorable, sempre atents a les necessitats de la mascota i els propietaris.
DavidDavid
13:47 14 Aug 22
Es el meu veterinari de confiança, porto el meu gos i el tractan superbé, tot controlat i et diu amb sinceritat el que es millor per cuidar la teva mascota. Gracies
js_loader

Contacta amb Clinivet

Alguna pregunta o comentari? Només escriu-nos un missatge.

Informació de contacte

Completi el formulari i el nostre equip es comunicarà amb vostè al més aviat possible.

    He llegit i accepto la Política de privacitat